Learn about how Shoqata Nur works

Ne jemi nje grup vullnetare nga Kosova, Zvicra dhe Egjipti qe kemi themeluar kete shoqate humanitare bamirese dhe kemi kontribuar e ndihmuar edhe gjate viteve te 90-ta, gjate luftes dhe do te ju ndihmojme edhe tash skamnoreve, njerzeve qe kan nevoje (nevojtareve). Do te ju ndihmojme me ushqim, veshmbathje, renovim te banimit te tyre, ndertim dhe shume gjera tjera skamnoreve e njerezve ne nevoje. Jemi edhe dhurues te shumefishte te gjakut. I ndihmojme edhe femijet bonjak (jetima).