Së bashku ne mund të bëjmë ndryshimin
Shoqata Humanitare Bamirëse NUR
Kush jemi ne?

Ne jemi nje grup vullnetare nga Kosova, Zvicra dhe Egjipti qe kemi themeluar kete shoqate humanitare bamirese dhe kemi kontribuar e ndihmuar edhe gjate viteve te 90-ta, gjate luftes dhe do te ju ndihmojme edhe tash skamnoreve, njerzeve qe kan nevoje (nevojtareve).

Do te ju ndihmojme me ushqim, veshmbathje, renovim te banimit te tyre, ndertim dhe shume gjera tjera skamnoreve e njerezve ne nevoje.

Jemi edhe dhurues te shumefishte te gjakut. I ndihmojme edhe femijet bonjak (jetima).

Dhuro përmes bankës
Emri i Bankes
Banka Kombetare Tregtare
Iban
XK05 1903 0014 7903 1176
Swift Code
NCBAXKPR
Address
Rr. Ukshin Hoti, Pejton, 10000 Prishtinë, Kosovë
Për çfardo na kontaktoni në:
+4176-380-2596
1
+383 44 393 695
+383 49 393 695
Hasan Abdullahu
Kryetar

Hasani eshte egjiptas, banor i perhershem ne Zvicer, nje kontribues per shtetin e vet dhe per Kosoven, por edhe nje humanist i denje.

Sherif Sherifi
Nenkryetar i shoqates, koordinatori kryesor dhe sekretar i shoqates

Shqiptar nga Kumanova, banor i perhershem ne Zvicer, nje kontribues i qeshtjes kombetare te para dhe pas-luftes dhe nje humanist i forte i kombit shqipetar.

Idriz Pllana
Drejtor i shoqates

Banor i Prishtines, nje veprimtar i qeshtjes kombetare ne Kosove duke filluar qe nga 1974 ne ilegalitet dhe dhurues i shumefishte i gjakut. Ne vitin 1990 ishte anetare i keshillit nisemtar te formimit te deges se LDK-se ne Dardani dhe per hapje te degeve te tjera ne bashkesi lokale.

Ne keshillin nisemtar te shoqates humanitare bemirese "Nena Tereze" ne Dardani dhe anetari i kryesise se deges nga 1990 deri ne vitin 2005 kur edhe eshte shuar dega. 
Idriz Pllana eshte nismetari i pare dhe bashkethemelues i shoqates humanitare per dhurimin e gjakut ne Kosove dhe anetare i kryesise se shoqates ne mandatin e pare dhe dhurues i shumefishte(mbi 120 here).

Me daten 21.01.1991 ishte si delegues i Kosoves ne Stuttgart te Gjermanise per pervjetorin e vraseve te Gervalleve per te zbuluar vrasesit dhe te kthehen eshtrat e tyre ne Kosove.


Idriz Pllana si perfaqesues i shoqates humanitare ne Berlin te Gjermanise ne vitin 1991 me te ndjerin Fehmi Agani nga LDK-ja dhe Jusuf Hakaj nga KLMDNJ kane dhene interviste ne televizionin gjerman te Berlinit ne Gjuhen Shqipe.

Eshte edhe ne keshillin themelues te Xhamise Dardania ne krye me Imamin e xhamise dhe akoma antare i keshillit te Xhamise.

Jakup Abdullahu
Koordinator i shoqates

Nga Prishtina, nje aktivist dhe nje humanist ku ne vitet e 90'ta ne shtepine e tij jane mbajt mbledhje e forume te ndryshme, sidhe jane shpernda ndihma humanitare.

Drita Qengaj
Asistente dhe koordinatore

Aktiviste dhe humanitare.